foradia mediambient

300 menuts van participar en l’Escola d’Estiu de Pego al mes de juliol

Aquesta iniciativa continua durant la primera quinzena d'agost, en la que participen 80 xiquets i xiquetes

Pego enceta l’última quinzena de la seua Escola d’Estiu per als més menuts. Durant les dues primeres setmanes d’agost seran un total d’uns 80 xiquetes i xiquets els qui participaran en aquesta segona edició. No obstant això, l’èxit de la proposta estiuenca també es va portar a terme durant tot el mes de juliol, on durant la primera quinzena es van inscriure 200 menors, que van comptar amb l’acompanyament de 14 monitors, mentre que durant les següents dues setmanes va haver-hi 100 alumnes i 10 monitors.

Amb edats que van dels 3 anys fins als 12, durant aquest agost els xiquets estan dividits en cinc grups cadascú amb un monitor encarregat i un coordinador general. Durant aquesta quinzena els i les alumnes, a més de participar en les activitats diàries programades, rebran la visita de diferents representants dels equips esportius del municipi, “per tal de captar la seua atenció i fer planter”. També està planejada la visita al parc natural de la Marjal, “perquè coneguen la fauna i flora que habita en aquest entorn únic”, apunta el coordinador, Josep Llorca.

Per la seua part, el regidor d’Esports i Joventut, Raül Tamarit, afirma que des de la seua àrea estan “molt contents de com ha funcionat” i destaca la col·laboració de Pego Viu amb els tallers ambientals, a més de la implicació del centre Carolina Sala i la Policia Local, sense els quals “aquesta escola no seria possible”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *