foradia subscriutegrat

Fundación Mutua Levante manté la seua col·laboració amb la Festa de Nadal del Teix

Assumeix l'organització d'una celebració que ofereix un moment molt especial als nens d'aquest centre de menors

La Residència d’Acolliment General El Teix d’Alcoi, va tornar a celebrar la seua tradicional Festa de Nadal. L’acte, que va tenir lloc en la tarda del passat dimarts, va comptar amb el suport de Fundación Mutua Levante, que des de fa quatre anys assumeix l’organització d’una celebració que intenta oferir-los un dia especial als nens ingressats en aquest centre assistencial que depén de la Conselleria de Polítiques Inclusives.

La participació de la Fundación Mutua Levante en aquest acte forma part d’un pla de col·laboració amb diferents institucions socials i assistencials de la Comunitat Valenciana. Es tracta de mantenir el compromís amb la societat i deapoyar aquelles iniciatives que tenen com a beneficiaris als sectors més desfavorits de la població.

Cal subratllar que en els dos últims anys, El Teix ha hagut de celebrar un format més reduït del festeig nadalenc a causa de les limitacions imposades per la prevenció de la pandèmia del coronavirus. En l’acte celebrat únicament van participar els nens i el personal que estava de torn en el centre. Es van interpretar cançons, es van fer diferents actuacions i es va comptar amb la presència de Papa Noel i els seus elfos, que van distribuir regals. Cal assenyalar que en edicions anteriors a la pandèmia, aquesta festa comptava amb la presència massiva de familiars, amics i empleats.

En el transcurs d’aquesta celebració va intervenir la directora del Teix, Susana Galiana, que va agrair la col·laboració de Fundación Mutua Levante, destacant el seu compromís amb els valors que guien a aquest centre assistencial. Susana Galiana va puntualitzar que malgrat celebrar-se una versió íntima de la festa a causa del coronavirus, “la il·lusió dels nens roman intacta i això ens mou a oferir-los un dia especial en el qual són els protagonistes Un record inoblidable amb regals i diversió. Vivències compartides que formaran part de les seues vides i que mai oblidaran. Això és possible gràcies a Fundación Mutua Levante a la qual volem expressar el nostre màxim agraïment”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *