foradia cdturisme

Rubén Cervera: “Per a mi és un dels actes més bonics, l’emoció de tirar la carta”

Rubén Cervera també va estar amb El Grat per a explicar com se sentia en saber que ell seria la persona que faria d'Ambaixador de Ses Majestats

“Em va telefonar Carol i em va dir “Rubén, jo sé que et fa molta il·lusió”, i m’ho va dir, i em vaig posar molt content”, ha explicat Rubén Cervera sobre el moment de conéixer que representaria a l’Ambaixador. Sobre el text que recitarà avança que: “És molt bonic, atemporal, parla dels xiquets i de l’emoció d’eixos moments. Vull fer-ho bé i m’estic preparant molt”.

Respecte a com està vivint els dies previs, confessa que: “Si et dic la veritat, són uns Nadals complicats. Quan han notificat que sí que es fa, ha sigut com llevar-se un pes de damunt, per què per culpa de la incertesa no he pogut gaudir completament”, i continua explicant que: “Per a mi és un dels actes més bonics, l’emoció de tirar la carta. En general eixos dos dies són els més especials, i tinc la sort d’eixir els dos, perquè l’Ambaixador també té un paper en l’adoració. La gent que ho està organitzant està patint perquè no saben fins a l’últim moment com eixirà o si poden canviar les normes. Volem tornar la felicitat als xiquets, però també als majors”.

A més, el periodista alcoià, viurà aquest moment d’una manera emotiva per partida doble: “L’any passat, el dia 4 de gener va morir mon pare, va ser un moment molt difícil. M’haguera agradat que ell ho poguera veure, i pensaré molt en ell, el recordaré”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *