foradia subscriutegrat

Humberto Martínez: “No puc definir-ho amb paraules, és una experiència única”

La Filà Navarros és l'entitat festera que acompanyat enguany al Rei Baltasar, i Humberto Martínez ha estat molt a prop d'ell. Per això, des de El Grat vam parlar amb ell per saber com pensava que viuria aquesta experiència

La Filà Navarros és l’entitat festera que enguany estarà present a la cavalcada, i Humberto Martínez, l’ajudant més personal del Rei Baltasar, que està segur que aquest dia “serà increïble, perquè estarem tota la família ajudant al rei. La Filà està donant un suport molt gran i és meravellós. No puc definir-ho amb paraules perquè de segur que és una experiència única”.

Com a persona de Filà, no podíem evitar preguntar, si ell seria més feliç fent un càrrec en la Festa, o poder estar mà a mà amb Baltasar i sens dubte ha contestat que: “Per a mi, és molt millor ajudar al rei. En el meu cas sempre ho somiàvem en la família. I damunt ens toca “el negre”, que és el nostre favorit”.

Humberto ha tingut la sort de poder parlar amb els reixos, i sap de primera mà que: “no crec que duguen molt de carbó. Els xiquets ho han passat molt mal darrere d’aquesta ‘coxina’ Covid, així que crec que si els xiquets han fet alguna coseta, segur que els perdonen”.

“És un honor poder ajudar al Rei Baltasar en la cavalcada més antiga del món, ho pense i tinc la pell de gallina. De moment estic prou tranquil, però supose que quan s’acoste el dia això no serà així. A més, serà la primera cavalcada que es farà després de tot açò i esperem que la gent acudisca, però amb coneixement”, afegeix l’ajudant del Rei.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *