foradia subscriutegrat

Castalla tindrà un nou col·legi d’Infantil i Primària

S'espera que dins de 18 meses ja estiguen els dos aularis, un menjador i un gimnàs. El cost de l'obra és de 4.157.984 euros

L’Ajuntament de Castalla ha iniciat les obres per a construir un nou col·legi d’Infantil i Primària, CEIP núm 2. Aquest projecte és finançat per la Generalitat Valenciana dins del Pla Edificant, i té un cost total de 4.157.984 euros.

Antonio Bernabeu, alcalde de la localitat, ha explicat que: “La construcció del col·legi ens permet dotar amb un nou equipament a Castalla, un projecte pel qual hem treballat molt i que millorarà la qualitat de l’educació dels nostres xiquets i xiquetes”.

Aquesta nova infraestructura disposarà d’una línia d’educació infantil i primària, i comparà amb dos aularis per a infantil i primària, un edifici per a menjador i un altre per al gimnàs. A més, també està prevista la construcció d’una pista esportiva i uns jocs de pilota valenciana. El col·legi estarà ubicat en una parcel·la entre els carrers de Planisses, del Maigmó, dels Planets i del Revolcador.

La regidora d’Urbanisme, Raquel Guill, ha comentat que: “les característiques del nou col·legi asseguren que els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat podran estudiar en condicions de qualitat una vegada hagen finalitzat les obres”, per a la regidora, a més, es tracta “d’un projecte que ens hem esforçat per a tirar endavant des de l’equip de govern i que ajuda a cobrir les necessitats en matèria educativa de la nostra ciutadania”.

Aquest projecte també reserva espai per a futures ampliacions dins del mateix recinte, ja que és una parcel·la que té un total de 6.720 metres quadrats.

S’espera que les obres estiguen finalitzades en divuit mesos. Bernabeu ha assegurat que: “en menys de dos anys comptarem amb el nou col·legi d’infantil i primària”. Per la seua part, el regidor d’Educació, Román Sáez, ha comentat que: “el nou CEIP núm 2, suposa un salt qualitatiu per a l’educació de la nostra localitat, que repercutirà en benefici de tot l’alumnat, els xiquets i xiquetes de Castalla”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *