foradia pressupostparticipatiualcoi

L’Ajuntament d’Oliva licita la redacció de tres projectes englobats dins del Pla Edificant

Des de la regidoria d'Educació, que dirigeix Maria Josep Llorens, s'ha donat continuïtat a aquest pla promogut des de la Conselleria d'Educació amb l’objectiu de millorar, reformar i ampliar els centres educatius públics d’Oliva.

La regidora d’Educació ha informat al voltant de la continuïtat als centres educatius públics d’Oliva del Pla Edificant, amb el qual s’estan executant diverses actuacions de millora als centres.

Les pròximes actuacions previstes són les que fan referència a la redacció dels projectes de construcció següents:

  • Redacció del projecte d’ampliació del Conservatori ‘Josep Climent’ amb un pressupost de 19.350,64 euros.
  • Redacció de projecte del nou aulari infantil i gimnàs d’usos múltiples CEIP Alfadalí amb un pressupost de 23.980,33 euros.
  • Redacció de projecte del nou gimnàs de l’IES Gregori Maians amb un pressupost d’11.676,50 euros.

Ja s’ha realitzat la licitació de les empreses que faran cada redacció de projecte. Es tracta d’un pla autonòmic, que Oliva ha d’aprofitar per a aconseguir que les seues infraestructures educatives estiguen en les millors condicions per als nostres escolars.

La regidora d’Educació, Mª Josep Llorens, ha agraït a tota la comunitat educativa d’Oliva la seua implicació i suport en aquest pla autonòmic que farà possible la millora dels nostres col·legis i instituts. L’Ajuntament d’Oliva es va adherir a l’Edificant el passat 23 de gener, amb la presentació davant la Conselleria d’un ventall de possibles actuacions a executar conforme les necessitats que s’observaven als centres públics educatius de la ciutat.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *