foradia subscriutegrat

Pego posposa la celebració dels actes de Mig Any

Així s'ha comunicat després de celebrar una sessió extraordinària entre la Junta Central de Moros i Cristians, i les filades de Pego

La Junta Central de Moros i Cristians de Pego, ha informat que els actes per a celebrar el Mig Any del 2022 s’han ajornat a causa de la situació sanitària. Segons han indicat “en la reunió es va parlar sobres les informacions que l’Ajuntament té sobre la situació pandèmica al nostre municipi, en la que tenim una incidència acumulada de 3.019 amb 306 positius actius en 14 dies, i a l’espera que aquesta setmana i la següent encara puguen augmentar les xifres. Amb la previsió, segons les informacions de l’Hospital Marina Salut, que hàgem d’esperar que a febrer comence a baixar la corba de contagis durant 3 o 4 setmanes, resulta molt complicat i inviable realitzar els actes del Mig Any previstos per al 29 de gener”.

Per això, com han argumentat des de la Junta, aquest és un “clar exercici de responsabilitat col·lectiva i de salut pública”, per això es va aprovar posposar la realització dels Actes de Mig Any 2022 sense data concreta, per a poder veure com va evolucionant la pandèmia.

Es farà una nova reunió amb els caps de filà el dia 16 de febrer per tal d’estudiar novament l’evolució de la Covid-19, j ja s’espera poder decidir que fer amb aquesta celebració, que té com a objectiu “mantenir la il·lusió i l’esperança d’un col·lectiu fester molt tocat per aquesta crisi sanitària”.

Des de la Junta, han aprofitat el seu comunicat per a “demanar responsabilitat a totes i tots els festers, i encoratjar-los a què ens ajuden en aquest últim esforç, tot esperant que valga la pena i aquesta situació s’acabe el més ràpid possible”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *