foradia pressupostparticipatiualcoi

Pego presenta la seua aposta a Fitur per la gastronomia i el ‘birding’

El municipi presentarà a la Fira Internacional de Turisme una sèrie de rutes ornitològiques, i dos restauradors locals oferiran un showcooking per a promocionar els plats típics pegolins

Pego estarà present a la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid des del 19 al 23 de gener. En aquest esdeveniment la localitat presentarà les seues apostes per la gastronomia i el ‘birding’, és a dir, l’observació d’aus. L’alcalde de la localitat, Enrique Moll, assistirà juntament amb els regidors de Turisme i Medi Ambient, Ricardo Sendra i Laura Castellà.

La gastronomia serà el primer dels punts que presentarà la localitat, concretament, dos restauradors del municipi, el del Restaurant Zorrilla i del Restaurant Rafel, oferiran un showcooking en el qual realitzaran plats autòctons de la localitat com l’arròs amb Crosta. El regidor de Turisme, ha afirmat que: “Pego sempre ha tingut una estreta relació amb la cuina, en totes les cases hi ha grans dones i homes mestres dels fogons, referència pels xefs pegolins que han triomfat fora de les nostres fronteres”.

La naturalesa, concretament l’observació d’aus, és el segon atractiu turístic que presentarà el municipi a Fitur. Amb la Marjal com a teló de fons, es presentaran una sèrie de rutes ornitològiques per a observar aus, ja que aquest parc natural és parada obligatòria de moltes espècies, o la llar de moltes altres. “La Marjal és el nostre tresor més apreciat, un pulmó ple de vida que ens permet conéixer cada dia millor la naturalesa que ens rodeja i que tanta falta ens fa a la nostra vida”, ha declarat Castellà. “El ‘birding’ és una proposta més de l’ampli ventall d’activitats que es poden realitzar a l’entorn natural de Pego”, ha conclòs Sendra.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *