foradia cdturisme

Els millors carnestoltes de les comarques centrals tornen a Pego

• Pego celebra els seus carnestoltes els dies 2 i 9 de març. Dies de festa i desconnexió, gaudint d'un bon ambient • Divendres dia 1 ha tingut lloc la tradicional enfarinada. Avui dissabte 2, a les 11 del matí, es realitza la Desfilada Infantil

Pego celebra els seus carnestoltes els dies 2 i 9 de març. Dies de festa i desconnexió de la rutina en els que es poden veure les disfresses i tratges més originals, gaudint d’un bon ambient.

Divendres dia 1 ha tingut lloc la tradicional enfarinada. Avui dissabte 2, a les 11 del matí, es realitza la Desfilada Infantil, que anirà des de la plaça de l’Ajuntament fins al Pla de la Font. Allí podran gaudir de l’actuació de Dani Miquel. La nit acollirà els carnestoltes d’adults, des de les 23:00. Un passacarrer transitarà des del Pla de la Font fins a l’encreuament entre el carrer Dénia i l’avinguda Alacant. La música de ‘Cachondeo Party’, ‘La Jaula Party’, ‘La Titanic’ i ‘La Límite’ amaneitzarà la vetlada.

I dissabte de març, a partir de les 23:30, serà el torn de la Desfilada de pinyata, que tindrà lloc des del carrer Mestre Blasco i el Capità Cendra, fins al Pla de la Font, on es cremaran les ‘sardines’.

A les 2:00 començarà el correfoc a càrrec de Xarxa Teatre. També hi haurà barres populars i música

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *