foradia subscriutegrat

Alcoi arranca la seua participació a Fitur

Durant la jornada del 19 de gener, Alcoi va formar part d'una taula redona organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació d'Alacant

En el dimecres 19 de gener va inaugurar-se una nova edició de la Fira Internacional de Turisme a Madrid (Fitur), i Alcoi ha estat un any més present en aquesta cita.

Durant el matí de la primera jornada de fira, Alcoi va formar part d’una taula redona que ha estat organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca de la Diputació d’Alacant en la qual han participat diferents poblacions de la província, que també formen part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme va dur a terme una presentació per a donar a conéixer el model de Destinació Turística Intel·ligent que té la nostra ciutat. Un dels objectius del turisme en Alcoi és l’evolució del seu model turístic en el marc de la gestió intel·ligent per guanyar en competitivitat.

A la vesprada, també es va presentar la segona edició d’Alacant Interior Gastronòmic, organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi, Gastronomia Costa Blanca i la Cambra de Comerç d’Alcoi. Aquest esdeveniment se celebrarà del 7 al 13 de novembre.

Finalment, des d’Alacant Turisme Interior va promocionar 8 rutes de muntanya i costa, algunes de les quals van per les nostres comarques.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *