foradia subscriutegrat

Gandia celebra la festivitat de Sant Antoni

El Grau de Gandia acollirà aquesta celebració durant el dissabte 22 i diumenge 23 de gener amb diverses activitats

Durant aquest cap de setmana se celebrarà la Festa de Sant Antoni al Grau de Gandia amb una programació que tindrà lloc el dissabte 22 i el diumenge 23 de gener. Segons ha declarat Miguel Ángel Picornell, president de la Junta del Districte del Grau: “La situació de la pandèmia ens ha obligat a suspendre el tradicional porrat d’Associacions. Més que una cancel·lació, jo diria que és un ajornament perquè aspirem a poder realitzar-lo el pròxim mes de juny”.

El dissabte 22 de gener s’iniciarà la programació a les 19:30h amb una desfilada a càrrec de l’Associació de Dolçainers i Tabaleters del Grau. Seguidament, a les 20h, es farà la cremà de la foguera a la plaça Garbí. Ja per al diumenge, es durà a terme la missa en honor a Sant Antoni, i la festa finalitzarà amb l’entrada dels carreters i la Benedicció d’animals a la plaça Garbí.

En tot moment s’haurà de complir la normativa vigent com l’ús de la mascareta, o el manteniment de la distància de seguretat. Picornell ha afegit que: “Convidem a grauers i forasters a acudir als actes. Aprofite l’ocasió per a agrair públicament la col·laboració de la Falla Mosquit en l’organització d’aquestes activitats”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *