foradia aproop

L’Àgora acull la sessió informativa sobre les ajudes ‘Kit Digital’

Aquest programa pretén incentivar la digitalització de les empreses i va dirigit a pimes, autònoms i empreses tecnològiques locals

L’espai Àgora Alcoi acollirà el dia 1 de febrer una sessió informativa sobre les ajudes ‘Kit Digital’ de la Comunitat Valenciana. Aquest és un programa d’ajudes per a la digitalització, que estan dirigides a xicotetes empreses, micropimes i autònoms, a més d’empreses del sector que puguen optar a convertir-se en agents digitalitzadors.

El consistori alcoià col·laborarà en aquesta presentació que està organitzada per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital i Red.es, una entitat adscrita al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial.

Aquesta sessió comptarà amb la presència del director general de Red.es, Alberto Martínez Lacambra, i de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés. En les ponències es desgranarà tota la informació relativa als objectius del programa, el catàleg de solucions de digitalització, els criteris d’accés i obligacions per a agents digitalitzador, i per a pimes, micropimes i autònoms beneficiaris. L’acte finalitzarà amb la intervenció de Juan Ignacio Torregrosa, director general per a l’Avanç de la Societat Digital de la Conselleria d’Innovació de la Generalitat Valenciana.

El pressupost del programa és de 3.067 milions d’euros, i serà finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025, i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

La finalitat és millorar el nivell de digitalització d’un milió de pimes i autònoms de tots els sectors productius en els pròxims tres anys amb la finalitat d’augmentar la seua productivitat, impulsar la internacionalització i la creació d’ocupació de qualitat.

L’acte començarà de forma presencial a les 16:30h i per a assistir és necessari confirmar l’assistència a través d’aquest formulari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *