foradia subscriutegrat

Detroit Llibres viurà un mes de febrer carregat de presentacions

La llibreria d'Alcoi rebrà als autors de tots els llibres que es presentaran

Per al mes de febrer la llibreria Detroit Llibres, ubicada al carrer Oliver 5 d’Alcoi, ha preparat un total de cinc presentacions de llibres. La primera d’elles serà per a presentar ‘Exiliados. El despertar de Ralelukoides III Parte’, i tindrà lloc el divendres 4 de febrer a les 19h. A l’acte acudirà el professor d’Història Llorenç Amorós, i l’autora del llibre, Maria Serra.

L’endemà, el 5 de febrer, a les 12h, ‘Un inmenso e infinito continente’, tindrà el seu espai, i durant l’acte es comptarà amb la presència del seu autor, Néstor Mir, i amb la col·laboració del cantautor i poeta, Hugo Mas.

El dijous 10 de febrer a les 19h, i l’obra protagonista serà ‘El Bosc i la casa’, de Joaquim Espinós, que acudirà a aquest esdeveniment acompanyat per Manel Rodríguez-Castelló. Seguidament, el dia 18 de febrer, a les 19h, es presentarà ‘Simfonia de les hores’, una obra de Lídia Santacreu, que acudirà a la cita, i també assistirà l’escriptor Nando Pilgrim.

Per a tancar aquest cicle de presentacions serà el torn de ‘Els Botxins de la innocència’, de Vicent Camps, que anirà a l’acte acompanyat per Vicent Romans. Aquesta presentació es durà a terme el dia 24 de febrer a les 19h.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *