foradia barnasants

Natxo Lara relata anys clau de la política valenciana al seu llibre ‘A llargues’

En aquest nou treball del periodista alcoià es narra la seua experiència com a cap de premsa del conseller Rafael Climent

Vincle Editorial presenta un nou llibre dins de la seua col·lecció Panorama. Es tracta de ‘A llargues. Tres anys i mig amb Rafa Climent’, del periodista alcoià Natxo Lara, en el qual relata com van ser els més de tres anys com a cap de premsa del conseller. Amb aquest treball a més de conéixer una etapa important per a la política valenciana, amb l’entrada del govern del Botànic, també es podrà conéixer millor a la figura del que va ser alcalde Muro.

En les pàgines d’aquest llibre coneixerem com va ser aquest canvi al govern valencià “des d’un punt de vista privilegiat”, assenyalen des de l’editorial, que a més expliquen que ‘A llargues’ és “un viatge que comença amb l’esbós biogràfic del conseller com a pas previ a la voràgine que suposa ser màxim responsable de l’economia valenciana, i que molt sovint és ple de dificultats, desconfiances, i atacs que venen d’on menys s’espera”.

Lara ofereix en aquest treball un retrat de Rafael Climent en el que es pot veure la seua part més humana, dialogant, i com basa la seua gestió en els principis que ha aplicat durant tota la seua carrera política.

Paco Álvarez, exdirector general d’Economia Sostenible durant l’etapa que relata el llibre, és el responsable d’escriure el pròleg, en el qual destaca que: “Rafael Climent dignifica la funció del polític, treballant intrèpidament per al bé comú i el benestar de la ciutadania. En moments en què la classe política s’ha guanyat a pols la seua impopularitat, aconselle a aquelles persones que assumeixen funcions públiques, que llegisquen aquest llibre i que intenten imitar la bona feina de Rafael Climent. Serà positiu, molt positiu, per a tots, i, particularment, per a la Comunitat Valenciana”.

La presentació de ‘A llargues’ tindrà lloc el dia 19 de maig a les 20:15h a la Cambra de Comerç d’Alcoi, i a més de la intervenció de l’autor, Natxo Lara, també estaran Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Germán Llorca Abad, professor de Comunicació de la Universitat de València; i Xavi Bellot Tarazona, editor de Vincle.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *