foradia pressupostparticipatiualcoi

Manolo Mata repassa els set anys de Botànic al Centre Ovidi Montllor

El síndic socialista, junt amb l’alcalde d’Alcoi, conversen sobre la situació política i l’esquerra valenciana

El Centre Ovidi Montllor va obrir les portes al síndic socialista a les Corts i vicesecretari del PSPV, Manolo Mata. Dijous de vesprada, Mata va acudir junt amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, per a la xarrada ‘La via socialista valenciana’, una conferència per a repassar el govern del Botànic, la faena portada a terme després dels populars al capdavant i la situació de l’esquerra, tant al País Valencià com en l’àmbit estatal.

En la taula també va estar present el secretari d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Toni Gisbert, qui va introduir la conferència i va explicar que aquest tipus de xarrades, amb les quals ACPV compta amb tot un cicle, tenen com a finalitat “intentar col·laborar per a renovar el conjunt de valors que representa el Botànic”. Per la seua banda, Francés va recordar que la via socialista ja va començar a Alcoi abans, quan el 2011 formaria un executiu que es manté fins a l’actualitat.

Pel que al síndic, Mata va tractar diversos temes, com la “Facebookcràcia”, on “els algoritmes fan que estiguem sempre cabrejats”, encara que va confessar que està vivint “el moment més feliç de la meua vida”, un fet que va argumentar amb l’arribada d’acords per part de l’esquerra, el que contrasta amb la política de dècades anteriors.

Finalment, el també vicesecretari va finalitzar amb una mirada optimista cap al futur i una tertúlia amb els assistents en una vesprada on van estar presents diversos regidors municipals, històrics de la política i la comarca, com l’alcalde de l’Alqueria d’Asnar, Jaume Pascual, o la diputada d’Unides Podem en les Corts, Naiara Davó.

Font: Javi Segura./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *