foradia subscriutegrat

Santiago Pastor: “la gent té ganes de Reis Mags i de regals”

Parlem a 'El poble és Savi' del Nadal alcoià

Els ciutadans també confirmen l’esperit nadalenc que es crea durant aquestes dates i que fomenta eixir al carrer per gaudir d’un clima càlid que, malgrat el fred que anuncia l’arribada de l’hivern, no frena la il·lusió. Per la seua part, Santiago Pastor, un veí d’Alcoi, assegura que “ja hi ha moviment de compres”, el que comporta que “hi ha hagut una millora del comerç”.

Segons apunta aquest veí, l’actual moviment comercial contrasta amb el de l’any passat, quan “no va haver-hi res”, el que s’explica per les restriccions per a frenar la pandèmia i que van dificultar un Nadal tradicional per a moltes famílies, especialment pel que fa a les reunions.

Per a Pastor, un dels motius d’aquest patró és perquè “la gent té ganes de Reis Mags i de regals”, a més, “hi ha més diners”, el que impulsa que els ciutadans tinguen “més disposició per a carregar, ajuntar-se i fer dinars”, encara que, això sí, “tot dins de la norma, com guardar la distància o els certificats per a accedir als locals”, unes mesures sanitàries que regiran per continuar fent front a la situació de pandèmia que encara no ha quedat de banda, malgrat l’optimisme i unes menors xifres d’incidència, fins al moment, respecte del Nadal anterior. Així i tot, Pastor es mostra optimista, “el que facen sempre serà bo”.

Font: Javi Segura./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *