foradia elgrat

Pego celebrarà el Festival d’Arts Escèniques per al 30 d’abril

La direcció de l'esdeveniment estarà a càrrec del coreògraf Marc Pons, i en aquesta edició hi haurà huit escenaris

En Pego treballen per a donar forma al Festival d’Arts Escèniques, l’únic dels actes de Carnestoltes que es va decidir ajornar per la situació sanitària. L’Ajuntament ha considerat algunes dates al calendari, i la que s’ha decidit finalment és que si la situació ho permet, es realitzarà el dia 30 d’abril.

La proposta va nàixer als Carnestoltes de 2020 per a revolucionar i revitalitzar la festa, una fórmula per la qual va apostar l’executiu que va resultar exitosa i ben rebuda pels pegolins.

Marc Pons coreògraf i ballarí de la localitat, agafarà les rendes de la direcció del festival, que enguany retrà homenatge als musicals i a Broadway. Una altra de les novetats serà el nombre d’escenaris, que augmenten dels cinc que hi havia en 2020, a huit, és a dir, que el nombre de persones que participarà també serà més gran. “Hi haurà més de 200 persones participant, volem que el Festival siga un espai important, tornar-li a la cultura allò que es mereix”, ha explicat Pons.

Pel que fa a concretar una data, l’alcalde, Enrique Moll, ha assegurat que: “és necessari tindre una idea concreta, perquè hi ha molta gent implicada que s’ha d’organitzar l’agenda, per la qual cosa és millor treballar amb una data concreta”, i a més a més, ha destacat “la paciència que estan tenint el veïnat des de que s’ha iniciat la pandèmia. Però la salut és el primer i per a celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques, cal garantir les condicions sanitàries. Esperem que els pròxims anys puguem celebrar el Carnestoltes tradicional amb el Festival com a plat fort, i la Pinyata, tan estimada per tots els pegolins i pegolines”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *