foradia subscriutegrat

Pego viu un cap de setmana amb l’esport i el comerç com a protagonistes

Durant aquests dies s'ha dut a terme una extensa programació que ha omplit els carrers de gent, que ha pogut gaudir de la cultura, l'esport i la gastronomia, i en els quals els comerciants locals va posar la guinda amb la tradicional Fira del Comerç

Pego ha viscut un intens cap de setmana amb una programació repleta de cultura, esport i gastronomia, on els comerciants també van tindre el seu moment amb la Fira del Comerç.

L’esport va ser l’encarregat d’obrir la programació, amb la celebració de la XXXVIII edició de la Volta a Peu a Pego, la més antiga del Circuit a Peu Marina Alta. En aquesta cursa van participar unes 1.350 persones de totes les edats. Durant el recorregut, els participants van anar pel centre del poble, i en la meta, al Passeig Cervantes, es va convertir en una festa amb moltíssimes persones gaudint d’una vesprada esportiva amb un clima immillorable, on va estar participant l’Agrupació Musical de Pego, o els membres de La Clandestina, que van amenitzar la competició amb notes musicals. “Va ser una vesprada d’esport impressionant, és un orgull veure com a la Volta participa gent de tots els racons de la comarca i també de fora d’ella. És d’agrir el suport també de les associacions esportives locals i també de les entitats musicals, que no dubtaren en col·laborar en aquesta jornada”, ha comentat el regidor d’Esports, Raül Tamarit.

Després que l’esport fora protagonista, ho va ser el comerç, la cultura i la tradició, en la jornada del diumenge, amb la celebració d’una nova edició de la Fira de Comerç, la tercera edició del Concurs de pintura ràpida Vila de Pego, i l’encontre nacional de Patchwork.

Els comerciants van traslladar els seus negocis al Passeig Cervantes, i segons va apuntar el regidor de Comerç, Ricardo Sendra: “És d’agrair la seua predisposició a participar en aquests esdeveniments que serveixen per a millorar la salut del comerç local”.

Pel que fa al III Concurs de Pintura Ràpida Vila de Pego, en total van participar 11 persones, procedents de diferents punts d’Espanya. Blai Tomàs d’Ontinyent, va rebre el primer premi, mentre que Maite Durà, d’Elx, va aconseguir el segon lloc. Evarist Aparisi va rebre el premi al millor artista local.

“Volem felicitar a totes i tots els participants i agrair-los que ompliren d’art la zona del Passeig. També volem mostrar el nostre agraïment a Maite Alborch per l’organització, i a totes les empreses que patrocinaren l’esdeveniment cultural conjuntament amb l’Ajuntament”, ha continuat indicant Sendra.

La gastronomia també va tindre el seu espai en aquest cap de setmana a la localitat de Pego gràcies a una nova edició de les Jornades de l’Arròs Bomba i Bombó, en les quals els restauradors locals van oferir menús amb aquest ingredient que creix a la Marjal com a principal i protagonista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *