foradia aproop

La XXXI edició de la Mostra de Teatre arranca amb la presentació del seu cartell

L'autora ha sigut Silvia Sempere, artista que ja va encarregar-se de la imatge de la Mostra en l'any 1993

La Mostra de Teatre és un dels esdeveniments culturals més importants de la ciutat d’Alcoi, i sempre comença amb la presentació del seu cartell, i per això el regidor de Cultura, Raül Llopis, i el director de la Mostra, Miquel Santamaria, han estat juntament amb l’autora, Silvia Sempere per a mostrar quina serà la imatge d’aquesta 31 edició, que se celebrarà del 23 al 27 de maig.

Per la seua part, Miquel Santamaria ha volgut destacar la importància d’aquest esdeveniment dins del món de la cultura, i ha aclarit que no és sols una exhibició puntual, sino que serveix per a donar a conéixer molts espectacles que estrenen les seues obres en la nostra ciutat, per a després visitar altres escenaris. Per a l’edició d’enguany, el director ja ha avançat que s’han presentat més de 700 companyies, un rècord.

Seguidament, s’ha continuat parlant del punt important d’aquesta roda de premsa, la presentació del cartell, del qual el regidor de Cultura ha definit com “molt cridaner”, i el director de la Mostra ha volgut destacar l’evolució dels cartells i la carrera de l’autora d’enguany, que és Llicenciada i Doctora en Belles Arts, i que ja va fer el cartell en l’any 1993. “És un goig tornar a tindre-la”, ha destacat Santamaria.

Silvia Sempere, ha sigut l’encarregada d’explicar aquesta imatge que servirà per a promocionar la Mostra a partir d’ara. “Cada vegada és més important la imatge d’un esdeveniment, ja que el cartell és un element emblemàtic”, ha comentat Sempere, que a més, ha destacat els treballs d’autors d’altres anys com Luis Solbes o Núria Fuster.

La intenció de l’autora era “crear una imatge que sintetitze un concepte”, i per a ella “el cartell pretén ser la pell, el primer que es veu, que es toca”. Ella mateixa ha definit la seua obra com a “estimulant”, i ha volgut fer una imatge “potent i viva, dissenyar una icona, una expectativa sobre el meravellós que és el teatre”.

En el cartell es pot veure una cara, que a simple vista pareix que siga una sols, però en realitat són tres cares, que formen una a través de la tècnica del collage. La més visible es pot veure que fa un crit, però que segons explica Sempere: “No és un crit, és una crida no agressiva”.

Silvia Sempere ha confessat que està orgullosa i agraïda de que el seu nom torne a estar vinculat a la Mostra de Teatre.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *