foradia subscriutegrat

Pego llança la campanya ‘Amor a l’art’

L'objectiu és que els veïns i veïnes visiten durant el 14 de febrer el Museu d'Art Contemporani, situat a la Casa de Cultura

L’Ajuntament de Pego vol que els veïns i veïnes s’enamoren de l’art a través del Museu Contemporani, ubicat a la Casa de Cultura, i per això han creat la campanya ‘Amor a l’art’ per què el veïnat visite aquest espai cultural durant el dia dels enamorats, el 14 de febrer.

Els artistes locals, de diferents disciplines han col·laborat en la iniciativa fotografiant-se amb algunes de les pintures que estan en aquest edifici municipal. Mari Carmen Server, tècnica del Museu d’Art Contemporani, ha explicat que: “La idea és que la gent vinga el dilluns, puga conéixer les obres del museu, es fotografie i participe contant a les xarxes el seu amor a l’art, a través del hashtag #AmorAl’Art”.

Per la seua part la regidora de Cultura, Laura Castellà, ha indicat que: “El Museu és un raconet que val la pena visitar. Pego sempre ha estat un municipi on la cultura ha tingut un protagonisme molt important. Ara volem que la gent puga gaudir de la qualitat dels artistes que en el seu moment varen decidir participar en el certamen Vila de Pego”.

L’horari per al dilluns 14 de febrer serà des de les 9 del matí fins a les 13:30h, i des de les 17 fins a les 20h, i a més, s’instal·larà un xicotet photocall per a poder fer-se fotos i compartir la seua imatge a través del hashtag de la campanya.

Encara que la campanya està enfocada per a Sant Valentí, el Museu convida igualment a tot el món a veure l’exposició: “quan vulguen, perquè sempre és un bon moment per veure art”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *