foradia subscriutegrat

Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d’Agres

• IV edició del Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d'Agres • Gaudir d'un cap de setmana aprenent i reivindicant el món rural, les tradicions, la cultura i el saber fer.

concurs-ramatDissabte 28 i diumenge 29 se celebra a Agres la IV edició del Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d’Agres. El Concurs reflecteix la feina que pastors i pastores fan cada dia quan ixen amb el seu ramat a netejar el terme i femar la terra. És una gran feina la que fan els humans, els remugants i els gossos junts.

Un esdeveniment, amb quatre anys d’experiència i amb la col·laboració de molts voluntaris del Col·lectiu l’Esquella, per gaudir d’un cap de setmana aprenent i reivindicant el món rural, les tradicions, la cultura i el saber fer.

Programació

Dissabte 28, a les 9:30 s’iniciarà a la plaça la passejada etnobotànica “Les plantes i el ramat”, a càrrec d’Antoni Barceló (biòleg i mestre). Coneixerem la relació del ramat amb els ecosistemes dels quals formen part indestriable: els bancals, les plantes, els erms, la serra. A la vesprada, de 17:00 a 19:00, es durà a terme el Taller de tint natural de llana a la Casa de la Cultura d’Agres. Així mateix, a les 17:30 s’inaugura l’exposició fotogràfica “Estima per l’entorn” al rebedor de l’Ajuntament d’Agres. El mercadet i els tallers infantils tindran lloc entre les 17:30 i les 20:30 a la plaça d’Agres. Per finalitzar el dia, a les 21:30, se celebra el sopar de baix braç, a la plaça d’Agres.

Diumenge 29, a les 9:00, el recinte obrirà les seues portes. I a les 10:00 s’iniciarà el IV Concurs de gossos de ramat de la Valleta d’Agres. Per finalitzar es lliuraran els premis als participants.

Per a més informació podeu consultar la web: www.colectiulesquella.wordpress.com

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *