foradia subscriutegrat

UNESCO Alcoi organitza la setmana de prevenció del suïcidi

El divendres 18 de febrer tindrà lloc la taula rodona, 'Donar llum al suïcidi', dirigida pel Club d'Amigues i Amics de la UNESCO d'Alcoi

El Club d’Amigues i Amics de la UNESCO d’Alcoi celebra els dies 15 i 18 de febrer la setmana de prevenció del suïcidi, #Parlem, amb una sèrie d’activitats programades a les quals poden accedir qualsevol veí d’Alcoi.

Les activitats arranquen el dimarts 15 de febrer a les 19 hores amb la projecció del curt “VOTAMOS” i que ha sigut dirigit per Santiago Requejo que recentment ha sigut nominat als premis Goya. El mateix dia tindrà lloc la xarrada ‘Tot té un principi’ a càrrec de Patrícia Navarro Pérez, membre de l’associació “Háblame” que centra les seues activitats en la prevenció del suïcidi.

A més a més, el proper divendres 18 de febrer a les 19 hores es podrà gaudir a la seu del Club d’Amigues i Amics de la UNESCO d’Alcoi d’una taula rodona ‘Donar llum al suïcidi i veu al silenci’ en el que participaran: Elsa Navarro Román, psicòloga clínica; Jesús Giner Pellicer, professor de filosofia i sociologia; Dolors López Alarcón, professora en el Pla de la Prevenció del suïcidi de la Conselleria d’Educació.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *