foradia subscriutegrat

Oliva celebrarà un 8M per a tota la ciutadania

Des de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Oliva ja s'ha anunciat quina serà la programació per a commemorar el Dia de la Dona

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva, dirigit per Anna Mena, ha preparat la programació per al Dia Internacional de la Dona. Segons ha explicat la regidora: “Enguany hem volgut realitzar una àmplia programació, amb transversalitat amb altres àrees, i fent partícips tant a la gent jove com a la gent gran, per poder conscienciar i visibilitzar el dia de totes nosaltres, el dia de la igualtat entre totes i tots”.

El primer dels actes tindrà lloc el dia 4 de març a les 12h a la plaça del Casal Jove, amb la presentació del mural ‘Invencibles’ que ha creat la muralista Anna Gisbert, i durant aquest acte un saxofonista interpretarà bandes sonores de pel·lícules.

El dissabte 5 de març, des de les 10:30h fins a les 13:30h, també a la plaça del Casal Jove, es durà a terme l’activitat lúdica ‘Marvel’ amb presentació del mural, fotoreclam, personatges ‘Marvel’, esmorzar i música.

La següent de les activitats serà la presentació dels ‘Arcs i teixits per la igualtat’, el dia 7 de març a les 17:30h a la plaça de Sant Roc. Aquesta mostra està feta pel col·lectiu de dones de Sant Roc, amb la col·laboració amb l’associació Tyrius-Ames de casa. En aquesta activitat es farà també un berenar i hi haurà música.

Finalment, el dia 8 de març, a les 12h, a la plaça de l’Ajuntament, es farà l’acte institucional, en el qual es llegirà la lectura de manifest, estaran presents diferents col·lectius, música en directe i detall per a les persones que hi participen.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *