foradia pressupostparticipatiualcoi

Lucía Guillo: “es necessita donar moltíssima més visibilitat del que és el feminisme”

Parlem sobre el 8 de març dia de la Dona

“El Dia de la Dona és molt necessari perquè encara que s’han canviat moltes coses, en l’actualitat encara continuem sentint que hi ha casos de maltractament cap a les dones, i moltes vegades encara sofrim menyspreu per part de la societat, i això no pot continuar així”, ha denunciat Lucía Guillo.

Cada vegada són més les dones que lluiten pels seus drets i que donen suport a aquesta lluita, i així ho explica Guillo, que ens dona la seua sincera opinió sobre el feminisme: “Crec que es necessita donar moltíssima més visibilitat del que és el feminisme, que la gent estiga més conscienciada i açò s’ha de fer a partir de l’educació, i parlar moltíssim més d’aquest tema. Moltes vegades quan es parla del moviment feminista, es parla com si fora una cosa roín, però jo pense que no és així, sinó que és necessari”.

Lucía Guillo, també coincideix en el fet que els canvis no van al ritme que deurien: “Pense que s’està aconseguint certa igualtat entre homes i dones, però és un canvi, i una igualtat que encara no acaba d’aconseguir-se”.

“En principi si que tinc intenció d’assistir als actes que s’organitzen el dia 8 de març”, ha comentat Lucía Guillo.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *