foradia subscriutegrat

Maria Amparo Tormo: “No podem perdre el que sí que hem aconseguit”

Parlem sobre el 8 de març dia de la Dona

Maria Amparo Tormo, veïna d’Alcoi també està d’acord de reivindicar la igualtat, i ens conta que: “Crec que el Dia de la Dona està molt bé”.

Li preguntem a Maria Amparo, si ella ha notat canvis al cap dels anys i si creu que la situació de la dona ha millorat, i segons la seua experiència ens explica que: “Sí, sí que he vist un canvi. Jo ja soc ‘majoreta’, i he vist que les coses han millorat des de que vaig començar a treballar fins que vaig acabar”.

Així i tot, reconeix que tota la faena no està feta, i ella mateixa ens dona la seua opinió: “Encara queden coses per canviar, per això no podem perdre el que sí que hem aconseguit ja, i la veritat és que en algunes coses pareix que les coses que han anat a millor estan en perill perquè hi ha partits que volen tornar enrere, i això no està bé. Tot el que s’ha assolit ha costat molts anys i molta lluita”.

Aquesta veïna alcoiana afirma que sí que acudirà als actes del 8M, a l’igual va a assistir a la concentració contra la guerra perquè com ella diu: “S’ha de donar suport a aquestes causes”.

Font: Belén Rivas./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *