foradia subscriutegrat

Vicente Reig: “La Cavalcada és un acte que els alcoians i alcoianes portem molt dins”

La Filà Muntanyesos enguany acompanyarà al Rei Baltasar durant la 138 edició de la Cavalcada d'Alcoi, la més antiga d'Espanya. Vicente Reig, fester de la Filà, ha exit elegit per a ser l'ajudant personal de Sa Majestat, i viurà de molt a prop aquests moments tan especials i màgics

La Filà Muntanyesos s’encarrega d’acompanyar en aquesta edició 138 de la Cavalcada de Reis Mags d’Alcoi al Rei Baltasar. Com sempre, un representant de l’entitat acompanyarà de molt a prop a Sa Majestat en aquesta visita a Alcoi, i en aquest cas ha sigut Vicente Reig que assegura que: “Va ser una grandíssima alegria. Ho vaig rebre amb molta emoció. La Cavalcada és un acte que els alcoians i alcoianes portem molt dins”.

Durant aquesta màgica vesprada podrà gaudir de cada moment al costat del Rei, i assegura que: “El moment d’arrancar la Cavalcada des de l’Institut serà màgic, i l’Adoració també serà molt emocionant. Però, el moment en el qual el Rei baixe del camell, i entrem en l’Ajuntament, i els xiquets i xiquetes estaran esperant-los i podran tocar-los… crec que eixe moment serà únic”. I és que com bé diu Reig, la pandèmia no ens va deixar acostar-nos a Ses Majestats, i enguany els més menuts tindran més ganes que mai de poder estar a prop d’ells, cosa que farà que la Cavalcada vaja sense horaris: “Estem preparant-se mental i físicament, així podrem aguantar perfectament aquesta vesprada”.

Font: Belén Rivas./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *