foradia mediambient

Muro col·labora en la campanya ‘Bon Profit’

La iniciativa busca fomentar l'ús de receptes tradicionals valencianes amb ingredients locals i de proximitat

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha posat en marxa la campanya ‘Bon Profit’ per a fomentar les receptes culinàries tradicionals del País Valencià. La iniciativa compta amb la col·laboració de les oficines de promoció i ús del valencià, Aviva Muro, que forma part de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat Valenciana.

Tots aquells que vulguen participar en la campanya han d’acudir a les oficines d’Aviva Muro, situades al Centre Cultural de la localitat i arreplegar els productes per a elaborar les receptes. Una vegada estiga finalitzada la recepta, s’haurà de mostrar una fotografia amb el resultat final a les xarxes socials, acompanyada de l’etiqueta #bonprofitfvmp.

La campanya ‘Bon Profit’ d’aquest any busca posar en valor alguns productes valencians com l’arròs de l’Albufera, l’oli de la Jana i el xocolate de Montserrat. Per això, s’ha posat a disposició de tot el món tres receptes per a la seua elaboració com l’arròs amb congre, carxofes i calamars, proposada per Sole Ballester; Coca de Dacsa amb cavalla i albergínia, de Mar Soler i Pastís d’Herbes de primavera, de Vanessa Bustos.

A més, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha penjat diversos vídeos amb l’ús dels ingredients i les receptes que estan a disposició de tot el món. Les persones que millor resultat tinguen participaran en la campanya ‘Bon Profit’ de l’any que ve.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *