foradia camaraalcoi

El Col·legi Carmelites Vedruna convida a les famílies a visitar el seu centre

Des del col·legi del centre d'Alcoi no s'han organitzat jornades de portes obertes com s'ha fet tradicionalment, i han organitzat visites individualitzades per a cada família

El Col·legi Carmelites Vedruna, enguany no ha organitzat les tradicionals jornades de portes obertes, sinó que ha obert les seues portes tots els dies, des del mes de febrer, fins que arribe el període de prematrícula, a finals del mes de maig. Les famílies interessades a visitar el centre podran demanar cita per telèfon, a través de la web de col·legi, o amb el codi QR col·locat al cartell de les visites, i concretar el dia i l’hora.

Aquesta visita serà individualitzada i personalitzada a la necessitat de cada família, i en ella s’explicarà el projecte educatiu, veuran les instal·lacions, i si és en horari escolar, podran comprovar de primera mà com es desenvolupen les classes i veure les activitats que es fan. El període de visites a més, coincideix amb uns tallers que està duent a terme el centre, i que està dirigit a la població amb xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, i que té com a objectiu parlar sobre educació emocional per a les famílies. Amb aquest taller també els assistents podran veure el model de projecte educatiu.

Font: Belén Rivas./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *