foradia aproop

El Trofeu Filaes comptarà amb més de 1.400 participants

El Centre d'Esports ha celebrat el sorteig dels grups i els horaris de les competicions que tindran lloc els dies 14 i 15 d'abril

Més de 1.400 persones participaran en el Trofeu Filaes 2022. El Centre d’Esports va celebrar el sorteig dels grups i horaris de les competicions que es duran a terme els dies 14 i 15 d’abril. Les modalitats que formen part d’aquesta edició són: pàdel, bàsquet, futbol sala, futbol 7, petanca, tenis taula, atletisme, raspall, crossfit, i BTT. Una de les novetats d’aquesta edició, que a causa del mal temps no es va poder fer, és la prova de BTT, que es disputarà al circuit de la Safranera. Ara mateix hi ha 1.401 persones inscrites, una xifra que encara no està tancada.
Respecte a les filaes inscrites, el nombre és molt semblant a la de les últimes edicions. La modalitat que major augment d’inscripcions ha presentat ha sigut el pàdel, que passa de 79 a 88 parelles, amb una participació de 26 filaes.

Les modalitats que tenen un major nombre de filaes participants són petanca, amb un total de 25, i el futbol sala sénior, que manté les 24 filaes inscrites en l’edició de 2019.

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta serà l’escenari on més competicions es disputen, i alli es disputaran també les finals. Però hi haurà altres espais.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha comentat que: “Torna el Trofeu Filaes després de dos anys, hem d’assegurar que siga un esdeveniment que conjugue esport i festa, però des d’un vessant lúdic i d’agermanament, deixant de banda disputes i rivalitats innecessàries on poden competir i gaudir d’aquestes jornades els festers i les festeres convivint en els mateixos equips”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *