foradia subscriutegrat

Gandia estudia com donar suport al sector agrari

S'ha celebrat una reunió amb representants locals de l'Associació Valenciana d'Agricultors i de la Unió de Llauradors i Ramaders per a parlar sobre la situació de crisi del sector

La invasió russa en Ucraïna està tenint conseqüències econòmiques en tota Europa, i un dels sectors que estan patint-ho és el de l’agricultura. Per aquest motiu l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora d’Agricultura, Alicia Izquierdo, s’han reunit amb representants locals de l’Associació Valenciana d’Agricultors, i de la Unió de Llauradors i Ramaders, Álvaro Zacarías i Alberto Roig, respectivament.

En aquest encontre s’ha analitzat la situació del sector arran de la crisi que s’està vivint a conseqüència de l’augment dels preus de l’energia, la pujada de preus, la vaga de transports o el retard en l’arribada de subministraments.

El govern del Serpis s’ha compromés a destinar fons econòmics del romanament de tresoreria per tal d’ajudar a aquest sector productiu, i a més, tant el govern municipal, com les associacions també es van comprometre en treballar conjuntament en les accions de suport més adequades per al camp.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *