foradia pressupostparticipatiualcoi

EstanPrint: disseny gràfic copisteria i papereria

Una nova empresa dedicada al disseny gràfic copisteria i papereria que ofereix productes personalitzats amb una alta qualitat. El negoci se situa a Muro i per a desmarcar-se posen a disposició la “Realitat Augmentada” mitjançant la nova aplicació Clickar.

EstanPrint

Pedro Luque al seu lloc de treball. /lesmuntanyes.com

Jordi Vilaplana i Pedro Luque són els responsables de EstanPrint, una nova empresa dedicada al disseny gràfic copisteria i papereria. El negoci se situa a Muro i ofereix serveis a aquesta localitat i comarca. Amb la innovació per bandera, aquests amants del disseny ofereixen un producte de qualitat i diferenciador, on preval l’esforç per adaptar-se a les necessitats de cada client. Per a desmarcar-se i anar un pas més enllà, posen a disposició un nou concepte encunyat com a “Realitat Augmentada” mitjançant la nova aplicació Clickar. En definitiva, Estanprint és “una idea on treballem idees” com així es defineixen els seus propulsors.

Fa un any que aquesta empresa dedicada a serveis de copisteria i papereria, va començar el seu camí en el disseny gràfic. EstanPrint és un petit negoci familiar que a poc a poc ha anat evolucionant des de la fotocòpia i enquadernació de gusanell convencional fins a poder oferir productes personalitzats i amb una alta qualitat. En aquest procés ha sigut imprescindible l’esforç, el treball constant i la il·lusió, sempre volent anar un pas per davant, fins a convertir-se en el que són avui dia. El seu objectiu principal és com apunta un dels seus responsables “oferir un treball diferent i diferenciador. Diferent perquè el nostre treball es desmarca del convencional i diferenciador perquè el resultat final ofereix un valor afegit”. En resum, treballs amb ànima on es cuida el caràcter i identitat dels dissenys.

Serveis i productes a mesura

“Estanprint és una idLogo EstanPrintea on treballem idees. M’agrada dir açò perquè qualsevol tipus de treball de disseny gràfic ho podem treballar des d’ací”, segons explica Pedro. Així, aquesta empresa ofereix tot tipus de serveis des del disseny gràfic per a empreses i particulars, imatge corporativa, logotips, díptics, catàlegs, tarjeteria i papereria d’empresa, disseny de cartes i menús per a hostaleria, flyers, desplegables, pòsters, vinils, roll-up i banderes publicitàries, etc.

Estanprint és una idea on treballem idees”

En aquest sentit, una de les potencialitats i avantatges que ofereix als seus clients és la possibilitat del tiratge curt, doncs segons apunten “un aspecte destacable és que oferim aquesta opció perquè ens trobem que determinades empreses o particulars necessiten fer un tiratge més xicotet de tarjeteria, díptics, flyers… però les quantitats que demanen no els permeten anar a una impremta convencional”. En canvi, EstanPrint sí té la capacitat d’oferir aquests avantatges als seus clients i amb molt bons acabats, sobretot amb la idea de la imatge, doncs segons afirma Pedro “nosaltres pensem que no està renyida un tiratge curt amb la importància que té la imatge i el disseny de la publicació. El treball és el mateix”.

Amb caràcter diferenciador

Aquesta empresa dedicada al disseny gràfic s’esforça dia a dia per oferir un valor afegit als seus clients. “Parlem d’idees, llavors la idea principal ja no és oferir un treball a seques, sinó a més establir una relació entre el client i nosaltres”. D’aquesta manera, gràcies a la implicació i el bon fer d’aquest negoci, la idea principal que té el client es pot veure plasmada al moment de fer el treball per a aconseguir amb açò una cosa exclusiva que s’adapte a les necessitats i demandes que tenia. En definitiva, en EstanPrint es duen a terme treballs on cap és igual que l’anterior i tot té el seu segell: la innovació i la qualitat.

“Si el treball és important per al client ha de ser-ho per a nosaltres, perquè pensem que sobretot són persones i hi ha una il·lusió darrere”

Aquests amants del disseny creuen en tot el que fan i per açò cada projecte que tenen entre mans és valorat i tractat com es mereix. “Per a nosaltres és igual d’important algú que vol 25 targetes de noces o algú que contracta 1000 catàlegs. És a dir, si el treball és important per al client ha de ser-ho para nosaltres, perquè pensem que sobretot són persones i hi ha una il·lusió darrere”, afirma Pedro.

Realitat augmentada

Aquest carismàtic negoci ofereix ara una novetat en el mercat de la tecnologia molt en relació amb el disseny corporatiu per a les empreses i particulars, a fí d’aconseguir desmarcar-se de la resta i oferir un producte trencador i identitari. Així, posen a la disposició dels seus clients un nou concepte encunyat com a “Realitat Augmentada” mitjançant la nova aplicació Clickar. Amb ella, tan sol la persona interessada ha de descarregar-la en el seu mòbil i escanejar tot allò que porte el seu logotip.

La realitat augmentada consisteix a afegir elements virtuals als impresos en un entorn real que permet a l’usuari interactuar amb ells. D’aquesta manera, tots aquests continguts estimulen una experiència única entre marca i client. A més, Clickar és una App gratuïta i els clients podran cridar sense necessitat de marcar el nombre de l’empresa o particular, veure una galeria d’imatges de productes, fitxes tècniques, ofertes, veure vídeos promocionals o formatius del negoci, agregar-se com a contacte en la seua agenda, accedir directament a la pàgina web, visitar instantàniamen les xarxes socials o accedir a les mateixes vendes on-line. I és que els impresos amb realitat augmentada provoquen un factor sorpresa en els clients, afavoreixen l’exclusivitat de la marca i la dels seus productes o serveis. Sobre açò, Pedro explica que “vam creure en les seues potencialitats perquè és una forma d’unificar tots els canals de comunicació que puga tenir una empresa o un particular, perquè puga oferir un valor afegit referent a la seua imatge”.

En l’àmbit particular, afirmen estar tenint bastant èxit, però des del punt de vista de l’empresa és on estan fent més recalcament i donant-ho a conèixer. “Pensem que en els temps que corren o deixes de costat les noves tecnologies o treballes al costat d’elles i, al igual que en maquinària, decidim invertir en aquesta idea a fi de poder oferir un servei extra als nostres clients”, segons conten. Però a més d’açò, no cal oblidar que darrere existeix un treball en el qual preval el disseny i les bones qualitats, que és on EstanPrint fa la resta, doncs segons expliquen els seus responsables: “Ens encanta el nostre treball i ho fem amb gust i creiem que aquest és un dels nostres valors que transmetem a la personar que ve a contractar els nostres serveis. La implicació és fonamental”.

Treball constant i nous projectes

Realitat augmentadaJordi Vilaplana i Pedro Luque segueixen treballant per fer de la seua idea i il·lusió un projecte de futur amb grans expectatives entorn del disseny gràfic, sempre anant un pas més enllà amb innovació i talent. D’aquesta manera, posen la seua tenda i els seus coneixements a la disposició de Muro i comarca. Poden trobar EstanPrint en l’Avdga. València, 11 a Muro d’Alcoi (Alacant). Per a més informació o consultes el seu telèfon de contacte és 96 553 08 80 o 626 569 848 o mitjançant el seu email estanprint@gmail.com. També poden visitar el seuweb www.estanprint.com, que prompte estarà en actiu, així com les seues diferents xarxes socials on mostren tots els seus treballs: facebook.com/estanprint, canal de Youtube cercant-los com “Estanprint videos” i també Flickr amb una galeria dels seus projectes i millors treballs.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *