foradia cdturisme

Oliva impulsa millores a l’edifici municipal de l’Escola de Música

El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, ha visitat l’estat dels treballs, que es van iniciar el passat mes de juliol i que tenen un pressupost al voltant de 82.000 euros

Oliva ha estat actuant a l’edifici municipal de l’Escola de Música de la localitat. Es tracta d’unes obres que tenen com a objectiu l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, sufragades per l’Ajuntament.

Aquestes obres consisteixen en la instal·lació d’un ascensor exterior que connectarà les plantes de l’edifici i l’adaptació dels banys existents en totes les plantes. Amb aquest projecte l’edifici s’adapta a la normativa actual, i així pot oferir els seus serveis educatius per a totes les persones que l’usen que els calga i també poder optar a la subvenció de la Generalitat Valenciana destinada a Escoles de Música.

Des de fa anys l’Associació Artístico-Musical d’Oliva ocupa un edifici municipal, amb la finalitat principal de destinar-lo a l’Escola Municipal de Música. L’edifici no estava adaptat per fer possible el seu ús per a persones amb discapacitat, o problemes de mobilitat reduïda, tal com exigeix la llei. La junta de l’Associació Artístico-Musical ens va transmetre que per poder optar a la subvenció de la Generalitat Valenciana per a les escoles de música requeriria que les instal·lacions compliren amb la llei pel que fa a edificis o instal·lacions adaptades“, assenyalava el regidor, Julio Llorca.

Cal recordar que al plenari del 15 de juny de 2018 es va aprovar el ‘Projecte Bàsic i d’Execució d’Eliminació de Barreres Arquitectòniques en edifici municipal-escola de música d’Oliva’ per valor de 81.572,20 euros (IVA inclòs). La seua licitació es va realitzar el 26 d’abril i l’inici de les obres el passat 26 de juliol.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *