foradia subscriutegrat

Torna el concurs de Tapes Festeres de l’Associació Cultural Samarita

Tindrà lloc els dissabtes 2 i 9 d'abril a partir de les 12h, i participaran els Asturians, Magenta, Miqueros, Vascos, Navarros, Muntanyesos, Realistes, Mudèjars i Gusmans

Com ja és tradicional, l’Associació Cultural Samarita, ha tornat a organitzar el concurs de Tapes Festeres, que ja arriba a la seua VI Edició, que tindrà lloc els dissabtes 2 i 9 d’abril a partir de les 12h.

L’entitat ha indicat que: “Un any després de la pandèmia, ha sigut molt complicat poder quadrar un gran nombre de seus festeres, ja que moltes filaes estan sense servei de rebosteria, mentre que altres tenen les dates repletes d’esdeveniments pels compromisos festers”. I és que enguany seran menys filaes de les habituals d’aquest concurs, encara que es podrà gaudir igual de la gastronomia alcoiana.

En la primera jornada, la Filà Asturians, Magenta i Miqueros presentaran les seues elaboracions, i la setmana següent serà el torn dels Vascos, Navarros, Muntanyesos, Realistes, Mudèjars i Gusmans. El preu de la ‘canya-tapa’ serà de 2 euros per al ‘quinto’, i de 2,5 euros si es demana plis-play amb la tapa.

Pel que fa als premis es farà igual que les anteriors edicions. Hi haurà un premi a la millor tapa de cada setmana, Premi Torrero i Bar Tropical, l’especial del jurat, que estarà dedicat al soci fundador de l’Associació Cultural Samarita, Fernando Vicens, que era gran amant de la cuina.

Perquè tots els participants tinguen Igualtat de condicions, hauran d’elaborar una mateixa tapa obligada, que en aquesta ocasió serà ‘albondigues d’aladroc’.

El guanyador, a més de rebre el trofeu, podrà destinar 500 euros solidaris a l’entitat sense ànim de lucre de la ciutat que estime oportú.

La regidora de Festes, Carolina Ortiz, ha agraït la tasca de les entitats “per reforçar les nostres festes i donar-los valor”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *