foradia cdturisme

Jordi Raül Verdú presenta ‘El Carrascal de la Font Roja’ al parc natural

Amb motiu del 35 aniversari de la Font Roja, l'autor publica una obra de deu contes sobre el parc natural

Aquest dissabte 9 d’abril, l’autor Jordi Raül Verdú presenta el seu llibre ‘El Carrascal de la Font Roja (secrets de la Teixeda)’. L’obra commemora el 35 aniversari de la creació del parc natural de la Font Roja tan emblemàtic de la ciutat d’Alcoi. La presentació es durà a terme als exteriors del parc a partir de les 10 hores i cal reservar abans.

‘El Carrascal de la Font Roja’ és una publicació que recull deu contes dels paratges més característics, visitats i singulars del parc. L’esdeveniment pretén ser un matí de contes pel paratge per a tots els assistents. A més, a banda de la presentació de l’obra, també es produirà una visita guiada pels llocs que recull el llibre. 

Durant la visita guiada, es realitzaran diverses parades per a explicar alguns dels contes, amb detalls de flora, fauna, història i toponímia de la Font Roja. Per tal d’assistir a la presentació del llibre s’ha de reservar amb antelació. La presència es pot confirmar via telefònica al parc natural o mitjançant correu electrònic a la direcció: parque_fontroja@gva.es

Cal que recordar que, les visites a la Font Roja estan limitades durant els caps de setmana del mes d’abril, per la qual cosa, per a poder desplaçar-se en cotxe particular s’ha de donar el número de matrícula una vegada es reserve lloc a la presentació. Una altra alternativa per a aplegar el dissabte 9 d’abril és pujar en autobús. L’eixida està prevista des de l’aparcament del cementeri-poliesportiu a les 9:10 hores i la tornada a les 13:30 hores. El preu del bitllet és de 0,85 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *