foradia cdturisme

Els parcs naturals de la Mariola i el Carrascar tornen a obrir els seus accessos

Les altes temperatures baixen uns graus, encara que el risc d'incendis forestals a la Diània continua catalogat com a alt

Els parcs naturals de la Diània tornen a tindre un breu respir. Les altes temperatures van provocar que els accessos a pulmons verds protegits com la Serra de Mariola o el Carrascar de la Font Roja quedaren restringits, de tal manera que no es podia passejar ni anar en bicicleta, i menys encara amb cotxe, pels camins d’aquests paratges. No obstant això, passat el pic de l’onada de calor, les barreres tornen a obrir-se, això sí, s’ha de tindre present que les temperatures continuen sent altes i des d’Emergències alerten del risc alt d’incendis forestals en les comarques centrals.

Pel que fa a l’oratge, aquesta situació serà puntual, donat que des de l’Agència Estatal de Meteorologia alerten d’un augment de temperatures de cara al cap de setmana que seria inusual en aquesta època de l’any.

Per altra banda, cal també destacar el menor nombre d’incidències respecte a incendis forestals aquest estiu, en contraposició a un agost de 2022 on la Vall d’Ebo o Begís van quedar marcades pels pitjors incendis dels últims anys al País Valencià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *