foradia barnasants

Turisme reparteix 5.000 cartells de Festes de Moros i Cristians

L'obra de Jordi Selles també està disponible en format postal i adhesiu que es poden adquirir a les oficines de Tourist Info

Aquest divendres 1 d’abril, la ciutat d’Alcoi va tornar a gaudir de la presentació del cartell de festes, després de dos anys d’espera a causa de la Covid-19. Com ja és tradició a la localitat, la Tourist Info d’Alcoi compta amb un total de 5.000 cartells de festes per a tota la ciutadania que vulga recordar l’obra de Jordi Selles.

Tan sols un dia després de la presentació del cartell, la Toruist Info de l’Ajuntament d’Alcoi ja va repartir 500 obres i el diumenge altres 200. El cartell ha tingut una gran acollida entre els veïns i veïnes de la localitat, que després de dos anys de pandèmia i d’ajornament de festes té ganes de tornar a gaudir dels Moros i Cristians d’Alcoi.

A més del format de cartell, Tourist Info també disposa de formats postals i adhesius. Els 5.000 cartells impresos tenen una grandària de 48 x 67 cm, altres 5.000 en format postal de 10,5 x 15 cm i 5.000 adhesius de 7 x 10 cm, que ja es poden adquirir a les oficines de Turisme d’Alcoi.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *