foradia subscriutegrat

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra els 50 anys de relació amb l’EPSA

L'acte principal tindrà lloc en la Plaça Ferrándiz i Carbonell el dijous 7 d'abril a les 20h

El dijous 7 d’abril, a les 20h, la Plaça Ferrándiz i Carbonell acollirà l’acte de celebració del 50 aniversari de la integració de l’antiga Escola Industrial, hui EPSA, amb la Universitat Politècnica de València (UPV). A més d’aquest acte, des del Campus d’Alcoi de la UPV s’estan preparant una sèrie d’activitats que es prolongaran durant tot el 2022.

En l’any 1972, la Universitat Politècnica de València s’integra a la ciutat com a Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Alcoi, sols un any després de crear-se la universitat. L’actual campus d’Alcoi és anterior a la creació de la Universitat Politècnica de València, i té els seus orígens en la Real Fàbrica de Paños d’Alcoi, un organisme que durant la segona meitat del segle XVIII i la primera dècada del XIX, va emprendre una decidida política de renovació i industrialització promovent contactes a tècnics estrangers i experts en processos de tintures i equipament.

A l’esdeveniment d’aniversari assistiran autoritats que, històricament han fet possible aquesta relació, i a més, també estarà present l’actual director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, l’equip directiu del campus, i part de l’equip rectoral actual, que està encapçalat per José Esteban Capilla.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *