foradia subscriutegrat

Jordi Martínez reelegit com a Secretari General del PSPV PSOE Alcoi

Durant la vesprada del 8 d'abril va celebrar-se a la seu de l'Agrupació Local, l'Assemblea Extraordinària, i a més de triat a Martínez, també es va decidir continuar amb la majoria de l'actual executiva

El dia 8 d’abril, el PSPV PSOE Alcoi va celebrar la Constitució de l’Assemblea i l’elecció de la Mesa. En primer lloc, el Secretari d’Organització, Alberto Belda, ha presentat la gestió de la Comissió Executiva Municipal que ha estat aprovada per la militància.

Jordi Martínez, que ha estat com a Secretari General de l’Agrupació Local del partit, ha sigut l’únic candidat, i els afiliats i afiliades li han donat el suport per a continuar quatre anys més en el càrrec.

“Hem viscut 4 anys amb diferents eleccions tant generals, com autonòmiques i locals, i en totes hem guanyat el Partit Socialista, tenim a Pedro Sánchez, com a president del Govern, Ximo Puig, president de la Generalitat, i Toni Francés a l’alcaldia d’Alcoi. Des de hui mateix l’executiva treballarem per tindre el millor programa electoral per poder seguir governant a la nostra ciutat i poder aplicar polítiques progressistes, perquè la nostra intenció és guanyar les pròximes eleccions per poder continuar millorant la vida de la ciutadania”, ha comentat Martínez, que a més ha recordat que: “igual que el meu antecessor, Toni Francés, aquesta serà el meu segon i últim cicle en aquest càrrec. També vull anunciar, com ja vaig dir a la roda de premsa que seguirà amb mi la major part de l’actual executiva, ja que ha treballat molt bé I ho continuarà fent segur. Per a mi ser Secretari General de l’Agrupació Local Socialista és màxim honor que viscut en la meua carrera política, vull agrair a tota la militància el suport que m’ha donat, des d’ara mateix ja ens posem a treballar per tindre el millor programa electoral amb polítiques progressistes per a les pròximes eleccions municipals”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *