foradia elgrat

Les Matemàtiques connecten amb Muro

La tercera edició de la Jornada de la Ciència ha comptat amb conferències de diversos professionals del sector

La tercera edició de la Jornada de la Ciència s’ha celebrat, el passat 8 d’abril, a Muro. Aquest esdeveniment va tindre lloc a l’Arxiu Municipal de Muro i està organitzat pel programa muroeduca, que depén de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament.

Les matemàtiques han sigut les grans protagonistes d’aquesta nova edició, en la qual, els assistents han pogut assistir a diferents conferències impartides per professionals del món de la ciència de la Universitat d’Alacant i de l’Institut de Física Corpuscular de la Universitat de València.

L’objectiu d’aquestes jornades, organitzades per muroeduca, és apropar la ciència als veïns i veïnes de la localitat. Tanmateix, es busca ressaltar i fer valdre el paper que fan els científics i les científiques, tantes vegades invisibilitzat. Per altra banda, la població més jove ha pogut gaudir de nous referents en l’àmbit i d’aquesta manera es promou la vocació científica.

Aquesta edició ha sigut distintiva per les matemàtiques. La intenció ha sigut apropar els números d’una manera més atractiva i les seues relacions en altres àmbits com l’art. Durant les conferències s’ha pogut comprovar les seues connexions amb la música i l’arquitectura a través de la geometria. Així mateix, segons l’Ajuntament de Muro, la jornada ha sigut tot un èxit de participació. “Ha quedat patent l’interés existent per conéixer el món de la Ciència”, expliquen des de la Regidoria d’Educació.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *