foradia elgrat

Jorge Julià: “Els alcoians a vegades som molt exigents”

Ha arribat el mes d’abril i en Alcoi ara tots s’estan preparant per a gaudir dels dies de festa, d’una forma o una altra. Per això, hem eixit als carrers per a preguntar al poble com espera aquests Moros i Cristians, i per a saber quina és la seua opinió sobre el cartell de Jordi Sellés

Jorge Julià, de Casa Mati, es defineix com a “Fester de palmes, de la filà mirons. La Filà més gran i la més important”, i no li falta raó, perquè sense ells no hi hauria festa. Enguany té moltes ganes de poder gaudir d’aquests dies grans per a la festa alcoiana: “Estarem al carrer des de bé matí fins ben entrada la nit. Veurem tots els actes que puguem. Tenim ganes que vinguen perquè hem estat dos anys sense festes”.

Pel que fa al cartell d’enguany, obra de Jordi Sellés, Julià ens conta que: “No l’he pogut veure de forma presencial, no vaig poder assistir el dia 1 a la plaça d’Espanya, però en fotos si, perquè les tecnologies de hui dia són molt ràpides”, i ens expressa la seua opinió sobre aquest cartell: “En general no està malament. Els alcoians a vegades som molt exigents, i volem massa perfecció. No és que siga del 100% del meu agrado, però està bé. És un cartell, no és un quadre, com altres vegades que pareix més un quadre”.

Font: Belén Rivas./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *