foradia pressupostparticipatiualcoi

Edgar Terol: “Esperem que aquestes festes faça bon temps”

Ha arribat el mes d’abril i en Alcoi ara tots s’estan preparant per a gaudir dels dies de festa, d’una forma o una altra. Per això, hem eixit als carrers per a preguntar al poble com espera aquests Moros i Cristians, i per a saber quina és la seua opinió sobre el cartell de Jordi Sellés

Des del sector de l’hostaleria viuen amb il·lusió la tornada de les festes de Moros i Cristians, i així ho comenta Edgar Terol: “Esperem que aquestes festes faça bon temps. Crec que és molt important per a poder gaudir-les bé. Són dos anys sense festes, i estem com si fórem nous, no sabem si la gent té moltes ganes o no, i com respondrà enguany”. El primer cap de setmana amb entraetes i amb el cartell de moment ha sigut, malgrat les baixes temperatures: “El balanç és bo, sobretot als matins i vesprades, que és quan més gent hi ha. Les nits de moment han sigut tranquil·les, però la gent està venint i els carrers estan plens”.

Pel que fa al cartell, Terol ha indicat que: “L’he vist per fotos, i la veritat és que m’agrada molt. El veig com un cartell, no com un quadre, que també són molt bonics, però m’agrada més el concepte de cartell d’enguany. Està tot molt bé representat, i explica perfectament que és la festa. Té molt de color i és original”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *