foradia pressupostparticipatiualcoi

David Salinas: “S’estan fent moltes coses bé a les escoles per tal d’assegurar la presencialitat”

En aquesta ocasió parlem amb el director del CEIP Horta Major, David Salinas, sobre com ha sigut la tornada a les classes després de Nadal, i amb l'onada de fred, i sobre la presencialitat a les aules

En l’Horta Major lluiten per fer de les aules un lloc segur, i segons el seu director, David Salinas: “Volem transmetre confiança a les famílies i a la societat, s’estan fent moltes coses bé a les escoles per tal d’assegurar la presencialitat”, i afegeix que: “el virus està ahí, però el que intentem és minimitzar els seus efectes. Hem intensificat totes les mesures de seguretat i els protocols que ja t’anem actius”.

La tornada a classe després de Nadal es va notar: “Vam tindre casos de xiquets que no es van incorporar per ser positius, o per ser contactes directes”, a més, assegura, que algunes famílies no van portar als nens al col·legi per por, però que: “a poc a poc van sumant-se i ja tenim més alumnes que en les primeres setmanes després de vacances”.

El fred tampoc va parar la presencialitat a l’Horta Major, com ha comentat Salinas: “el primer dia de classe va ser el dia de més fred. Era dilluns, i en el cap de setmana vam tindre la calefacció encesa perquè estiguera més calent”, a més en aquest centre compten amb purificadors, que permet tancar un poc més les classes. “No vam arribar a temperatures extremes, encara que van ser dos o tres dies un poc més durs”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *