foradia subscriutegrat

Arriba el final de les mascaretes

A partir del dimecres 20 d'abril ja no serà obligatori portar la mascareta en interiors, però amb excepcions com hospitals, residències de majors o transport públic

Full frame of a protective masks

Més de 700 dies han passat des de l’inici de la pandèmia, i hui, dia 20 d’abril, ja no serà obligatori portar la mascareta a l’hora d’entrar en qualsevol espai públic d’interior. Cal recordar que hi haurà algunes excepcions com per exemple, que s’haurà de continuar portant en transport públic, com autobús, avions, metro, trens, o transport marítim, i també als taxis i VTC. També continuarà sent obligatori als centres o establiments sanitaris, és a dir, hospitals, farmàcies, residències de majors, centres de salut, o llocs on es fan transfusions de sang. En el cas de les persones ingressades, no serà necessari, a no ser que tinguen visita.

Pel que fa als centres de treball, utilitzar la mascareta quedarà en mans dels serveis de prevenció de riscs laborals de cada empresa.

Llevant totes aquestes situacions, a partir d’ara per anar a qualsevol comerç, restaurant, o qualsevol classe d’oci d’interior, ja no serà necessari portar la mascareta.

Des de les institucions sanitàries, s’ha indicat que, cadascú serà responsable de portar-la o no en el cas de ser positiu, i demanen que la gent siga prudent, ja que encara la pandèmia no ha finalitzat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *