foradia pressupostparticipatiualcoi

Jordi Camarasa: “S’han vist molts casos després de Festes, per això he decidit continuar portant-la”

En 'El poble és Savi' parlem amb Jordi Camarasa

En el cas d’aquest veï d’Alcoi, explica que encara continua portant la mascareta: “perquè venim de festes, i hem passat un procés en el qual hi ha molta Covid en Alcoi”. A més, ens comenta que: “Tinc una filla que és metge, i a l’Hospital s’han vist molts casos després dels Moros i Cristians, per això, he decidit continuar portant-la un poc més, almenys fins que passe aquest volum tan gran d’incidència”.

Però, encara que porte la mascareta, sap que: “poder veure’ns les cares és essencial. Fa falta alegria. Pareix que estiguem tots tristos, que caminem a poc a poc. També ha d’eixir el sol, la gent ha de començar a viure, i a ajuntar-se amb els amics, hem de tornar a abraçar-nos”.

Respecte a si podria tornar la mascareta, Camarasa pensa que podríem tornar a portar-la si la incidència augmentaria moltíssim i sobretot la pressió hospitalària, però, sí que pensa que les coses han millorat des de les vacunes: “Sí que és de veres que al estar vacunats els símptomes són més lleus que abans, i ara encara que torne a vindre la Covid, no hi haurà tants ingressos amb casos greus”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *