foradia mediambient

La Diputació d’Alacant subvencionarà amb 430.000 € activitats culturals dels municipis

• Foment i difusió de la cultura en la província a través d'un programa d'ajudes destinat a la realització d'activitats culturals, musicals i escèniques. • Entre les activitats que seran objecte de subvenció es troben l'organització d'actuacions musicals, festivals, certàmens, fires, concursos, homenatges...

La Diputació d’Alacant invertirà enguany al voltant de 430.000 euros en el desenvolupament, foment i difusió de la cultura en la província a través d’un programa d’ajudes destinat a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques.

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat les bases d’aquesta convocatòria, dirigida a tots els municipis del territori i destinada a sufragar els costos d’esdeveniments realitzats entre l’1 d’octubre de 2017 i el 30 de setembre de 2018.

Entre les activitats que seran objecte de subvenció es troben l’organització d’actuacions musicals, festivals, certàmens, fires, concursos, homenatges, exposicions, congressos o simposis, així com el disseny, maquetació, edició, impressió i reproducció de llibres i revistes, CD’s, DVD’s o qualsevol altra publicació en suport paper o digital, d’accés gratuït per al públic.

El diputat responsable de l’àrea, César Augusto Asencio, ha destacat que “aquest important muntant econòmic té com a objectiu fomentar i acostar la cultura als ciutadans dels 141 municipis que conformen la nostra província, perquè tots els alacantins puguen gaudir d’una programació variada i de qualitat al llarg de tot l’any”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *