foradia subscriutegrat

Oliva celebra les III Jornades sobre Fibromiàlgia

En aquestes jornades s'han incorporat com a novetat altres matèries de debat, com la Llei de Dependència, i s'ha realitzat un taller de primers auxilis

Des del Departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica, la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència i la Creu Roja de la localitat, s’han organitzat les terceres jornades sobre aquesta malaltia, que s’han celebrat durant el cap de setmana del 7 de març.

Aquestes jornades han tingut la finalitat d’explicar de què tracta aquesta malaltia, aprendre a conviure amb ella, i també s’ha explicat quines conseqüències té a l’àmbit laboral, social, sanitari i familiar.

En aquesta tercera edició hi ha hagut novetats, com per exemple, que s’ha parlat sobre la Llei de Dependència i s’ha realitzat un curs de primers auxilis.

L’Associació Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica d’Oliva han agraït a l’Ajuntament de la localitat, a la Plataforma de la Dependència de la Safor, al Doctor Antoni Collado, president de SEFIFAC, Societat Espanyola de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica, i a la Creu Roja d’Oliva, la seua col·laboració en aquestes jornades.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *