foradia mediambient

Tropa do Carallo i Holistiks protagonistes del Sotaia Rock 2022

Aquesta nova edició tindrà lloc el dia 14 de maig, i comptarà amb la presència d'Evaristo Páramo, cantant de La Polla Records i Gatillazo

Bellreguard celebrarà la segona edició del Sotaia Rock el dia 14 de maig, amb un cartell que compta amb les actuacions de Tropa do Carallo i Holistiks. La primera edició va celebrar-se el 31 d’octubre de 2021, però a causa de la pluja va haver-se de cancel·lar l’últim dels concerts que estava a càrrec de ‘El último ke zierre’, cap del cartell d’eixa edició.

Per això, per a les persones que tenien les seues entrades per a octubre, ara poden sol·licitar l’entrada gratuïta per a aquesta segona edició, fins al dia 6 de maig enviant un correu a sotaiarock@bellreguard.net, indicant el nom i el DNI.

El camp de terra de la zona esportiva serà el lloc escollit per a aquest Sotaia Rock des de les 22:30h.

Pel que fa als grups que visiten Bellreguard enguany, per una banda, està Tropa do Carallo, liderat per Evaristo Páramo, cantant de La Polla Records i Gatillazo. Les seues lletres mostren sang, l’enginy i la justa mesura de mala bava. Per altra banda, estarà Holistiks, un grup de Gandia que va nàixer en 2019 com un xicotet projecte que intentava unir diferents disciplines musicals.

Les entrades poden adquirir-se a la botiga de la web de l’Ajuntament de Bellreguard.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *