foradia subscriutegrat

Bellreguard consciència als més joves per unes platges sostenibles

• 200 xiquetes i xiquets de La Safor han gaudit d'activitats educatives sobre les conseqüències del canvi climàtic i la importància de cuidar les platges • “És molt important que la gent més menuda conega com ens afecta el canvi climàtic, que prenguen consciència"

Bellreguard ha iniciat una nova campanya de sensibilització ambiental ‘Per unes platges sostenibles’ en forma de tallers ambientals: vora 200 xiquetes i xiquets de la comarca de La Safor han gaudit de distintes activitats educatives sobre les conseqüències del canvi climàtic i la importància de cuidar les platges.

A través dels diferents tallers, la campanya para atenció a la importància de mantenir netes les platges, tant l’arena com la mar, i ofereix informació sobre el valor ecològic de la posidònia oceànica i el significat tan positiu de la seua presència.

Alguns dels suggeriments que es realitzen a la campanya tenen a veure amb l’ús adequat de les instal·lacions col·lectives de les platges, com són les dutxes, papereres i contenidors de residus, o el respecte dels colors de les banderes que indiquen les condicions de la mar són.

Han visitat els tallers la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, acompanyats per l’alcalde del municipi, Alexandre Ruiz.

El diputat Josep Bort ha explicat que “és molt important que la gent més menuda conega com ens afecta el canvi climàtic, que prenguen consciència i transmeten totes aquestes idees que hui veuen plasmades en experiments molt senzills i gràfics”.

La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, per la seua banda, ha comentat que “és importantíssim que des de les institucions treballem per tal de canviar la situació, el nostre medi és únic i tenim l’obligació de cuidar-lo, i una de les maneres de fer-ho és educant els més menuts”.

Finalment, l’alcalde de Bellreguard, Alexandre Ruíz, ha valorat que aquesta “és una iniciativa que té una molt bona acollida per part de les xiquetes i xiquets, i que a més fomenta una cosa tan important com és prendre consciència per tenir un futur sostenible i cuidar les nostres platges”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *