foradia mediambient

Les Converses 2019 se centraran en el Corredor Mediterrani

• 'El Corredor Mediterrani, la via augusta del segle XXI', aquest és el títol de les Converses 2019 que tindran lloc a Bellreguard. • Les Converses 2019 integraran, així mateix, la inauguració de l'exposició d'Antoni Miró 'L'hospital Sueco-Norueg d'Alcoi'

‘El Corredor Mediterrani, la via augusta del segle XXI’, aquest és el títol de les Converses 2019 que tindran lloc el 5 d’abril, a partir de les 19:30h, a la Casa de la Cultura de Bellreguard.

Les ‘Converses’ constitueixen un punt anual de trobada d’intel·lectuals i especialistes per a conversar sobre el País Valencià, la seua realitat i els reptes de futur. El seu objectiu és posar models i polítiques de futur a l’abast de tècnics, polítics i públic en general.

Enguany, el seu tema central és una infraestructura fonamental per a millorar les comunicacions no a soles del País Valencià i totes les seues comarques, sinó també per a la península Ibèrica i totes les seues connexions geogràfiques.

Enguany comptaran amb una conferència de Josep Vicent Boira, comissionat del Govern Espanyol per al Corredor Mediterrani. Aquesta serà introduïda per Miquel Todolí, president de la Federació d’Associacions d’Empresaris de La Safor.

Les Converses 2019 integraran, així mateix, la inauguració de l’exposició d’Antoni Miró ‘L’hospital Sueco-Norueg d’Alcoi’, que comptarà també amb la presentació, per part de Pau Alabajos, del disc ‘Pintura Musicada’.

L’exposició ‘L’hospital Sueco-Norueg d’Alcoi’ està conformada per 40 obres de gran mida que recreen la història d’aquesta infraestructura i tota la càrrega humanitària que representa. L’exposició, a més de les obres d’art, inclou també textos explicatius sobre aquell bell episodi solidari, i està acompanyada per l’edició d’un catàleg que inclou textos de l’historiador Àngel Beneito, del poeta i artista Josep Sou i de l’escriptora Isabel-Clara Simó.

‘Pintura musicada d’Antoni Miró’, per la seua banda, és el treball que han dut a terme, amb motiu de l’exposició ‘Antoni Miró a la Base’, nou dels millors artistes musicals de l’escenari valencià actual. Cadascú dels grups o artistes ha creat una cançó a partir de la inspiració d’una obra concreta de l’exposició de Miró. El resultat ha sigut un disc on les imatges, les lletres i les músiques cooperen entre elles per a enriquir-se.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *