foradia cdturisme

Pego millorarà el seu polígon industrial amb una subvenció de 197.025 euros

Aquesta ajuda està concedida per l'IVACE i permetrà que s'instal·le fibra òptica, un sistema de vigilància del trànsit, millores viàries i de senyalització

L’Ajuntament de Pego ha rebut una subvenció per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), de 197.025 euros, que es destinarà a dur a terme una sèrie d’actuacions en el polígon industrial del municipi.

Entre les millores que van a fer-se està la implantació de fibra òptica i altres serveis o infraestructures susceptibles de ser cablejades. A més, s’instal·laran càmeres de seguretat que permetran a la Policia Local vigilar el trànsit en la zona. També es destinarà una part d’aquesta ajuda a millores viàries, com l’habilitació de nous aparcaments, voreres més àmplies, nous accessos, passarel·les per als vianants, o operacions de remodelació necessàries.

La senyalització també es millorarà, i s’adaptaran els vials i la senyalística amb l’objectiu d’afavorir l’accessibilitat a l’àrea i a les empreses implantades en la zona, per a persones amb mobilitat reduïda o amb dèficit sensorial.

Per al govern municipal, amb aquestes actuacions “es millorarà en seguretat, accessibilitat, i també en eficiència, especialment per al sector empresarial en el polígon industrial. De fet, es tractava de demandes d’aquestes empreses, per la qual cosa fer-les realitat millorarà la seua competitivitat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *